Technisch tekenwerk uitbesteden voor elektrotechniek

Wanneer u elektrotechnisch tekenwerk wilt uitbesteden, zoekt u naar een betrouwbaar bureau met aansprekende referenties en competenties. Daarnaast moet het detailniveau van modelleerwerk hoog zijn en de kosten binnen het budget vallen.

Voor BIM tekeningen, elektrotechnische tekeningen met Revit, AutoCAD, Stabicad, EPLAN en ELCAD kan Progress Engineering grote hoeveelheden verwerken. Met onze ervaring in bijvoorbeeld de woningbouw, utiliteit, infra en laboratoria weten de engineers van ons team uw exacte wensen in kaart te brengen. Onze afdeling tekenaars / modelleurs verwerken deze wensen in nauwkeurige:

  • 2D tekeningen
  • 3D modellen
  • As-built tekeningen
  • Revisietekeningen

Daarnaast verzorgen wij het digitaliseren van bestaande tekeningen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is uw elektrotechnisch tekenwerk wel op orde?

Bij veel organisaties is het elektrotechnisch tekenwerk niet op orde. Onze ervaring leert dat dit vooral bij as-built en revisiebeheer tijdens de assetmanagement naar voren komt. Dat levert vertraging op tijdens inspecties of, wanneer vakmensen aan de slag moeten, voor onderhoud. Oude en onvolledige tekeningen houden ook revisies en aanpassingen van installaties onnodig op.

Wilt u eens met een engineer nagaan of de tekeningen van de elektrotechnische installaties van uw organisatie nog wel op orde zijn?
Bel ons vandaag op +31 (0) 850 043 229 nog. We komen graag bij u langs.