Tekeningen voor werktuigbouwkundige oplossingen

Werktuigbouwkundige tekeningen voor installaties en systemen kunnen zeer omvangrijk en complex zijn. De eisen waaraan deze tekeningen moeten voldoen, raken niet alleen technische aspecten zelf, maar ook duurzaamheid en toegankelijkheid zijn van essentieel belang. Bovendien moeten tekeningen naadloos aansluiten bij de voorzieningen en eisen.

Technische tekeningen met expliciete maatvoering

Er mag geen misverstand bestaan over hoe een tekening moet worden gelezen. Daarom vragen wij altijd duidelijke instructies voorzien van de gewenste maatvoering. Uiteindelijk gaat het erom dat de medewerkers die de tekeningen gebruiken snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Het spreekt voor zich dat we altijd de heersende standaarden en voorschriften aanhouden.

Bij Progress Engineering kunt u terecht voor werktuigbouwkundige tekeningen als:

  • Projectietekeningen
  • Principeschema’s
  • Blokschema’s
  • Aanzicht-tekeningen
  • Detailtekeningen

Snelheid

Vraag naar onze mogelijkheden voor het verwerken van grote hoeveelheden werktuigbouwkundig tekenwerk of het digitaliseren van bestaande tekeningen. We werken met BIM modelling, Revit (3D), AutoCAD (2D) en Stabicad. Ook voeren we clash controls uit zodat de tekeningen clashvrij retour komen (indien gewenst is overleg op locatie uiteraard mogelijk).

Wilt u meer informatie over technisch tekenwerk voor werktuigbouwkundige installaties, het digitaliseren van tekeningen of over onze referenties? Bel met 0850 – 0043229 of mail naar info@progress-engineering.nl.