Engineeringsbureau met een directe aanpak

Engineeringsbureau Progress Engineering is opgericht door twee professionals, Ferry Uppelschoten en Ahmet Turksever. Door het bundelen van onze krachten vullen we elkaar aan. Zo kunnen we een bredere dienstverlening bieden wat u als klant extra voordelen oplevert. Zoals het vroegtijdig ondervangen van misverstanden en onze ultieme ‘double-check’ op kwaliteit.

  Ahmet Turksever

Managing Director

Als Managing Director weet Ahmet direct wat hem te doen staat wanneer hij een project aanpakt. Hij hecht veel waarde aan directe communicatie met klanten over de technische werkzaamheden en over de klantprocessen. In de samenwerking met Ferry is Ahmet net zo direct. Ahmet is standvastig en dat levert een gestroomlijnd proces op dat niets onderdoet aan de flexibiliteit in de engineering ontwerpen. Hij weet structuur en flexibiliteit uitstekend te combineren”.

Ontdek aan welke projecten Ahmet eerder werkten.

  Ferry Uppelschoten

Operations Manager

Als Operations Manager is Ferry bijzonder technisch ingesteld. Zodra hij iets onder ogen krijgt, weet hij eigenlijk al hoe het in elkaar steekt. Hij is technisch inhoudelijk ongelooflijk sterk en hij pakt heel snel op wat nodig is om in actie te komen. Ook Ferry is van mening dat directe communicatie in de branche een must is om de kwaliteit te kunnen leveren waar Progress Engineering voor staat.

Ontdek aan welke projecten Ferry eerder werkten.

  Team Turkije

Daarnaast werken we samen met een eigen team van ervaren engineers en technisch tekenaars in Istanboel, Turkije om de diverse diensten aan te bieden. Voor ontwerpen en revisies of digitaliseren van tekeningen werken we volgens de BIM methodiek en gebruiken we professionele programma’s als Revit, AutoCAD, Stabicad, EPLAN en ELCAD.