Voor wie werkt Progress Engineering? 

Als engineeringbureau willen we ons niet beperken tot het leveren van diensten aan een bepaalde branche. Een aantal voorbeelden waar onze expertise en diensten zijn ingezet:

  • We zijn er voor de industriële sector om installaties, systemen en automatisering zo efficiënt mogelijk te ontwerpen of verbeteren.
  • We werken samen om projecten binnen de infrasector zo te realiseren dat de omgeving er zo min mogelijk last van heeft.
  • In de woningbouw zijn veiligheid en duurzaamheid belangrijke thema’s. Nieuwbouw- en renovatieprojecten kunnen rekenen op onze kennis op dit gebied.
  • Utiliteitsbouw stelt door zijn diversiteit in gebruik een enorme verscheidenheid aan eisen en wensen. Daar komt het aan op flexibiliteit en innovatief denkwerk van engineers.

Progress Engineering heeft contact met onder anderen architecten, projectmanagers, en technisch adviseurs. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld projectontwikkelaars en installatiebureaus.

Staat uw branche hierboven niet genoemd? Dat wil niet zeggen dat we u niet kunnen helpen. We nodigen u uit contact met ons op te nemen. We luisteren met aandacht naar uw wensen en doen u een passend aanbod.