Hoe engineers kwaliteit leveren?
Dat leerden we in de praktijk.

In de kennismaking met ons team lieten we al doorschemeren dat directe communicatie voor ons essentieel is. Niet alleen intern tussen het Nederlandse team en het Turkse team, maar ook met onze klanten. 

Als twee engineers die zelf onderaan zijn begonnen en door hun ervaring als projectmanagers de kneepjes van het vak hebben geleerd, weten we welke factoren en welke spelers in welke fase invloed hebben op de processen. Meer informatie over de ervaring van Progress Engineers vind u op de pagina ‘Portfolio’.

Hoe we uw vertrouwen winnen

Juist in de praktijk ontdekten we dat we de kernwaarden ‘vertrouwen’, ‘directheid’ en ‘flexibiliteit’ in elkaar herkennen en waarderen. Dat is de basis van onze samenwerking. We beloven daarom dat we direct en duidelijk met u communiceren, waardoor we misverstanden in het vroegste stadium kunnen tackelen, zodat we gestructureerd kunnen zoeken naar flexibele oplossingen. Alleen zo winnen en versterken we uw vertrouwen. 

Omdat we zelf met een internationaal team opereren, houden we uiteraard rekening met cultuurverschillen. Het Richard Lewis model laat ons zien in hoeverre we in andere culturen onszelf direct en flexibel kunnen opstellen. Onze ervaring leert dat we met deze ontwikkelde eigenschap makkelijker het gewenste vertrouwen weten te bereiken.

Laat onze mensen uw team ontzorgen. Laat uw bulk aan technisch tekenwerk uitbesteden aan onze professionals en ontdek onze diensten via een pilot. Nog vragen over onze manier van werken? Neem vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden ze graag.